Laatste update op 18 november 2017

Dat kon natuurlijk niet uitblijven: ik aan de slag met zelfgemaakte Spritz (want dat is immers een Venetiaans drankje van origine). Het bleek verrassend makkelijk, en hier is het recept.

Ingrediënten

  • een fles aperol
  • een fles bronwater
  • een fles prosecco (uit de Veneto-regio natuurlijk, kies een docg)
  • een sinaasappel

En toen

Mix het zaakje in deze verhouding:

  • 40% prosecco
  • 30% bronwater
  • 30% aperol
  • + schijfje sinaasappel

Als je het goed doet, heb je meteen een liter héérlijke Spritz Aperol. Hup de zon in, en genieten!

Bekijk ook ‘Hoe maak je een Spritz Aperol’ op dolcevia.com.


0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 − = 35

Pageviews voor omzetting: 1024 Mastodon