Laatste update op 18 november 2017

Het is een traject van lange adem geweest, maar het resultaat is daar: de drukproef van het boek ‘Venetië met een vleugje dichtkunst van Willem de Mérode’ is klaar.

Cover Venetie met een vleugjedichtkunst van Willem de Merode

Cover Venetie met een vleugjedichtkunst van Willem de Merode

Het boek wordt in oktober 2017 gedrukt en dan kan ik ermee de boer op. Ik ben er erg trots op dat het zover is. Zodra het boek in de verkoop komt, laat ik het natuurlijk weten. Als voorproefje presenteer ik hier de cover:

Voor wat deze website betreft: die blijft in de lucht en ik blijf nieuwe artikelen plaatsen. Ik ben van Venetië gaan houden en ondertussen weet ik nog zoveel meer over de stad te vertellen (en ik heb daar ook veel plezier in), dat stoppen geen optie is. Bovendien krijgt de site gemiddeld zo’n 100 bezoekers per dag en die wil ik graag steeds iets nieuws bieden. Nu het werk aan het boek klaar is, heb ik nu de tijd om dat weer wat vaker te doen.

See you ‘round!

Categorieën: blognieuws

1 reactie

A. Nauta · 09/12/17 op 10:57

Ik denk aan die keer toen ik in Venetië was. Met man en onze vier kinderen. In 1977 was het.
Ook ben ik geïnteresseerd in Willem de Merode.
In de Ommelander Courant van 7 december lees ik over uw boek en dat ik een proefexemplaar kan aanvragen. Dit doe ik hierbij. Een vriendin van mij hier in Sauwerd gaat binnenkort verhuizen, uit Sauwerd naar het Oosten van ons land. Zij houdt van Willem de Merode. Ik denk dat ik haar een exemplaar wil geven als herinnering aan Groningen.
Met een goede groet van Dineke Nauta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + 4 =